Ne demek?

Wiki Article

En son gelişmelerden anında haberdar edinmek yürekin 'İZİN VER' butonuna tıklayınız. Sonrasında İzin Ver

O muhteşem gece yaşandaçr evetşanmaz ortalık bir defa henüz karıştı, dedikodular ve ‘yapımı’ davranışlar aldı başını gitti!

Microsoft, Call of Duty'i Nintendo'evet bildirmek yürekin 10 bülten bir taahhütte bulunmuş oldu. Fakat kesim, Microsoft'un 69 milyar dolarlık Activision satın almasını tamamlamasına ilgilı.

Evinsizandığı eşi ve arkadaşına çıkmaz ortasında kurşun evetğdıran şilenmeıs: “Niyetim vurmak bileğildi”

çatlakç kiralamak isterken dolandırıldı, parasını mazi isteyince "Haydi git suyunu iç" cevabını aldı

Icra vekili Bilim adamı EYT yasası ile müteallik yaş hadı konusunda mevrut soruyu TBMM'ye girerken cevaplayarken "İçerde Umumi Konsey'da açıklayacağım" karşılıkını verdi. İşte EYT'bile son konum ve detaylar...

Alkan'ın giysi seçimi özen çekerken objektiflere senelerdir bileğdavranışmeyen ikonik hareketiyle poz verdi.

Sosyal iletişim araçları hesabından yaşadığı seki kazasını anlatan düzenci, "Komut Taro'nun yumruğu burnuma gelince 4 yerinden kırıldı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Antalya dinlenme kampıında hazırlıklarına devam ettiği esnada alıştırma yerının elektrikleri gitti.

Bahir Baykal'ın kararını ne alınladığı ile alakalı soruya da karşılık magazin veren Aslı Baykal, "Namına istifamdan sonrasında haber verdim. Biz baba-kız olarak bol bir ikiliyiz. Siyasi olarak farklılaşabiliriz. Ben Bahir Baykal'ın siyasal bir uzantısı bileğilim." dedi.

05.12.2022 05 Meyan en son haber 12:26 Müge Anlı'da çoklu ilişik itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama nedeni belli başüstüne Canlı yayındaki çoklu münasebet itirafıyla ruzname olan Derya Yalçınkaya vakasının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda işlemlenmemesinin sebebi olarak müddeiumumilik aracılığıyla getirilen yayın yasağı ve fasılaştırmanın bundan ahir kısmının hafi bir şekilde yürütülmesi olduğu sav edildi.

Kurtlar Vadisi'nin efsanesinin metfenına saplantılı hayran dadandı Ünlü şarkıcı hadım edilecek! Reşit olmayanlara tensel istismardan 13 yıl... 8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son durumunu en benzeyenı açıkladı! Bir anda parladı 'Ne manyak bir sual ya haber ben sana soruyor muyum.

İşte tam buradaki detaylar da Çkızılışma ve Içtimai Emniyet Bakanlığı'nın kamuoyuna haber vermesiyle netleşecek.

6 evetşındaki çocuğun evlendirildiği iddiası İbrahim şekerlises'i küplere bindirdi: Seni budalaığa oturturum

Report this wiki page