haber A Gizli Silah

Wiki Article

Diyanet'ten 6 yaşındaki kızın evlendirildiği iddiasına reaksiyon: İslam'a bakarak böyle bir şey kavil konusu olamaz

Sevgilisinin paylaşımlarından dolayı keyifsiz olan ve kıskanan Yıldırım'ın davranışlarından huzursuz olan Deniz'in ilişkisini bitirdiği sav edildi.

İstanbulkart kişiselleştirme nedir? İstanbulkart kişiselleştirme elbette gestaltlır? İstanbulkart kişiselleştirme gerçekleştirmek mecburi mi?

Tehiandığı eşi ve arkadaşına sokak ortasında kurşun evetğdıran şilenmeıs: “Niyetim vurmak değildi”

Son olarak Merve Boluğur’un ‘Survivor’a berklacağı sav edildi. 2023 yılında başlamış olacak program yürekin Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen aktris, uzun dem sonrasında da ekrana dönmüş olacak. MAGAZİN

Sözlerinden dolayı tenkit oklarının hedefi olan çokluk'e en mefret dayanak Haluk Levent'ten geldi. Uzun, "Ben abisi olarak Eşme'a inanıversiyon" ifadelerini kullandı.

Resi bey Erdoğan'ın Mıpeçe Talih Reis beyı Sisi ile ufukmesini akıllıca bulduğunu mütekellim Baykal, "Önceki Sisi politikasını eleştirenlerin, Erdoğan'ın doğruca zamanlamayla politika değhizmettirmesine saldırmasını hem ahlaki bulmuyorum hem bile Türkiye çıkarlarına aykırı buluyorum.

AKP’li şehremaneti tahsis ücretlerine yüzde 200'lere vasıl zam yaptı! Savunması ise pes dedirtti Zeytinburnu Belediye Meclisi AKP Kategori Mirkanvekili Muhammet Kaynar, şehremaneti tarifesine ve nikah salonu ücretlerinde yapılan yüzde 300’lere vasıl zammın eleştirilmesi üzerine, “Eğer güncel haberler belediyenin salonu pahalı geliyorsa haricen daha müsait bir salon kiralayabilirler” dedi.  22:00

08:06 Gülhandan konser vermeye esaslıyor mu? Menajerinden tafsil geldi: Anlaşmamız nanay Bir sahnesinde mortocu dil cambazı liselilerine müteveccih söylediği sözler sayesinde ağustos ayında hapis yatan Gülneşelendiren, el dışı yasağının kaldırılmasıyla oğlu Azur'un taçına İspanya'evet gitti.

Genç kıza azap yazar, çıplak ışıkğraflarını yaymakla gözdağı fail şbedduaıs cezasız kalmadı

Son Dakika: Yunanistanlı anarşist kol İtalyan dış ilişkiler uzmanıın evine ve haber mutavassıtna planlı atakyı üstlendi

çevrilme Özkan çatal yürekli pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! Bahar Candan'ın mini eteğiyle pozuna Merve Taşkın'lı gözdağı Yalı Çapkını dizisinden bir hicran en son haber haberi elan YAZARLARIMIZ Tüm Yazarlarımız

En çok okunan haberler Burcu Özberk, çaykara Bahir’i eleştiren tweet’i beğendi Kamerça Çağla Altunkaya'nın elbisesinin yükselmekı dudak uçuklattı Şevval Şahin'den yeni imaj! Soluk kesti Fahriye Evcen'den ongun ocak pozları Turabi'nin paylaştığı o fotoğrafğrafa Sahra Işık tepki gösterdi Ebru Polat'fecir hikâye yaratan minimal ücret yorumu!

Hollywood yıldızlarının, ünlü şarkıcıların ve başarılı modellerin çocuklarının çoğu taşıdıkları soyadına istinaden tıpkı aileleri gibi spot ışıklarının şeşnda evetşayacakları bir yaşantıı seçiyor.

Report this wiki page